Workshop

Filmul independent- Codin Maticiuc si Dan Chisu

Hyp

Vă invităm să participați la o discuție liberă despre filmul independent cu invitații Hyperfest 2018, Codin Maticiuc și Dan Chisu.

 

Luni, 5 noiembrie 2018, intre orele 2 PM – 4:30 PM.

Evenimentul va avea loc în încinta Universității Hyperion. În cadrul facultății vor exista marcaje care vă vor conduce către sala în care se va desfășura evenimentul.

Codin Maticiuc a înființat propria companie de producție de film (Watch Me Production) și a produs primul film, Déjà Vu, în regia lui Dan Chișu în anul 2013. În portofoliul lui se mai regăsesc filmele ”București Non-Stop (2013 – co-producător) și YouTube Bazar (2015 – co-producător), precum și piese de teatru – Hell – Lolita Pille (producător). ”Consumatorul de suflete” este cartea care marchează debutul său în lumea scrisului și care a fost cea mai citită carte a editurii All în anul 2014.

Dan Chisu este producător și regizor de film independent. Dan Chișu a jucat în filme ca Senatorul Melcilor (1995), Asfalt Tango (1996), Faimosul paparazzo (1999), scurtmetrajul Datorie (2006), serialul Tv La urgență. În anul 2010 a debutat ca regizor, scenarist și producător cu filmul de lungmetraj WebSiteStory, iar în 2011 a lansat a 2-a producție regizată de el, Ursul. Al treilea film se numește Și caii sunt verzi pe pereți, la care a realizat regia și pe care l-a produs împreuna cu Oreste Teodorescu. Ultimele două producții ale regizorului sunt București NonStop și Aniversarea. De asemenea, Dan Chișu este organizator al celui mai vechi festival de film din România, DaKINO International Film Festival (1991).

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Pagina de Facebook a evenimentului.